Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2021, 16:26

More, m’rš na umivanje! Debeli, jesi ždrao? Kako se Mika Aleksić obraćao deci u školi (VIDEO)

Za Miku Aleksića, koji je godinama držao školu glume i podučavao decu, važila je priča da je veoma strog.
Ipak, verovali su mu. I roditelji, i učenici, ali i kolege. Sve dok nije isplivala priča o sistematskom zlostavljanju devojčica.
Međutim, pošto je glumac optužen za seksualno zlostavljanje, otvorilo se i pitanje da li je način na kojij e vaspitavao decu – strogo i bez uključivanja roditelja u ova proces, bio ispravan.
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << obraćanja Mike Aleksića dečacima, koje je korio jer nisu ispunili neki zadatak.
Jednom dečaku rekao je da je “glup”.
Kada ga je upitao koliko je “Glup”, dečak je odgovorio “Malo”, a Aleksić je dodao “To je dovoljno, to ti nije loše”. Svi su se nasmejali.
Međutim, u drugom klipu prikazan je malo “ljući” razgovor sa jednim dečakom, koji je pokušavao da se odbrani jer nije naučio pesmicu.
pic.twitter.com/bx3rZKMQD1
— нелагода (@labradorabl) January 18, 2021

– Ja nisam naučio napamet, pokušavao sam, ali nisam uspeo – rekao je mališan.
“Jesi glup?”, “Šta ti je bio zadatak?”, “Što nisi naučio, boli?”, “Što nisi našao kraću?”, “Ti si lenčuga znači, mladiću”, “Kad si učio, gde si učio? A šta si radio preko raspusta?”
pic.twitter.com/bx3rZKMQD1
— нелагода (@labradorabl) January 18, 2021


Podsetimo, o višestrukom silovanju progovorila je hrabra glumica Milena Radulović.
Svoje traume iz Mikine škole podelila je i glumica Hana Selimović.
MUP je pozvao žrtve seksualnog predatora da se jave.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Novi snimak sa časa Mike Aleksića na kojem vrijeđa dječaka

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021

Na društvenim mrežama su počeli da kruže šokantni snimci sa časova glume u školi Miroslava Mike Aleksića, optuženog za silovanje i zlostavljanje glumice Milene Radulović i još nekoliko djevojaka, od kojih su neke u toku izvršenja krivičnog djela bile maloljetne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.