Izvor: Luftika.rs, 11.Jun.2021, 13:14

Modnom kreatoru Darku Kostiću nanogica 12 meseci zbog polnog uznemiravanja maloletnika

Modni kreator Darko Kostić osuđen je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora zbog nedozvoljenog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja narkotika.
Kostić je osuđen je za posedovanje leka rivotril i za nedozvoljeno polno uznemiravanje maloletnika, dok je za dva krivična dela, među kojima je i polno uznemiravanje jedne punoletne osobe, oslobođen.
Odbrana Darka Kostića najavila je žalbu na presudu.
Podsetimo, modnom kreatoru Darku Kostiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sudilo se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se teretio i za omogućavanje uživanje narkotika. Za ovo delo je oslobođen.
Kostić je uhapšen u junu 2018. nakon što je maloletni L. J. (15) prijavio policiji da je pokušao da ga napastvuje.
Maloletnik je tvrdio da ga je Kostić namamio u svoj stan kako bi mu dao novac za fotografije, ali da mu je potom u piće sipao preparat za potenciju. Ipak, on je, kako je tvrdio, uspeo da pobegne iz stana.
Ovaj tinejdžer je na saslušanju kod tužioca govorio gotovo tri sata, a u samom iskazu L. J. je pričao o lascivnim porukama koje mu je Kostić slao te o događaju koji je prethodio hapšenju.
Advokat Dimitrije Ilić, koji zastupa Kostića, najavio je da će se žaliti na presudu, piše Blic.
– Smatramo da ovakva odluka ne može da opstane, imajući u vidu sve što smo tokom postupka videli i čuli. Nadamo se da će biti oslobođen po žalbi. Darko je zatečen. Smatra da je ovo plod nameštaljke ljudi koji su želeli da steknu slavu preko njega – rekao je advokat Ilić.
Novosađaninu 5 godina zatvora zbog pokušaja silovanja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.