Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020, 11:24

Mladić koji je brutalno pretučen u Novom Sadu dao iskaz tužilaštvu: Ne znam zašto me je Kontić napao

M. M. (28), mladić koga je Ivan Kontić brutalno pretukao ispred kladionice Max Bet na Bulevaru oslobođenja, 24. avgusta, dao je u petak iskaz u Višem tužilaštvu u Novom Sadu u kojem je, prema nezvaničnim saznanjima medija, rekao da ne zna zašto ga je Kontić pretukao.

On je, kako se saznaje, ispričao o svemu onome što se vidi na snimku sa nadzorne kamere, na kojem je zabeležen ovaj incident.

"Kontića znam kao prijatelja moga brata i ne znam zašto me je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << napao. Sve ste videli na snimku", naveo je u iskazu.

"Rekao je da je sedeo u jednom lokalu kada mu je neko kucnuo na vrata, te je izašao napolje. Tada je, navodno, video Kontića, koji je odmah nasrnuo na njega, posle čega je pao na zemlju", navodi izvor "Novosti" iz istrage.

Protiv Kontića se vodi istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

Uznemirujući video-snimak onoga što se te večeri dogodilo objavljen je na društvenim mrežama dve nedelje kasnije, a Kontić je napustio Novi Sad i pobegao u Crnu Goru.

U prvim danima, dok je još bio u bolesničkoj postelji zbog teških povreda, M. M. nije sarađivao sa policijom i nije dao izjavu inspektorima koji su ga posetili u dva navrata. O tome je istražiteljima ćutao sve do 2. septembra, kada je podneo krivičnu prijavu i naveo ko mu je naneo teške povrede.

Kontić je uhapšen u Crnoj Gori po poternici iz Srbije i odobreno je njegovo izručenje.

Autor: Novosti, Kurir, NovaS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mladić koji je brutalno pretučen u Novom Sadu rekao da ne zna zašto ga je Kontić napao

Izvor: B92, 28.Nov.2020

Mladić koga je letos Ivan Kontić brutalno pretukao ispred jedne kladionice u Novom Sadu izjavio je da "ne zašto ga je osumnjičeni pretukao"...Kako prenose mediji, pozivajući se na nezvanična saznanja, M. M. (28) je u petak dao iskaz u Višem javom tužilaštvu u Novom Sadu u kojem je rekao da Kontića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.