Mladić koji je brutalno pretučen u Novom Sadu dao iskaz tužilaštvu: Ne znam zašto me je Kontić napao

M. M. (28), mladić koga je Ivan Kontić brutalno pretukao ispred kladionice Max Bet na Bulevaru oslobođenja, 24. avgusta, dao je u petak iskaz u Višem tužilaštvu u Novom Sadu u kojem je, prema nezvaničnim saznanjima medija, rekao da ne zna zašto ga je Kontić pretukao.
On je, kako se saznaje, ispričao o svemu onome što se vidi na snimku sa nadzorne kamere, na kojem je zabeležen ovaj incident.
 
"Kontića znam kao prijatelja moga brata i ne znam zašto me je napao. Sve ste videli na snimku", naveo je u iskazu.
 
"Rekao je da je sedeo u jednom lokalu kada mu je neko kucnuo na vrata, te je izašao napolje. Tada je, navodno, video Kontića, koji je odmah nasrnuo na njega, posle čega je pao na zemlju", navodi izvor "Novosti" iz istrage. 
 
Protiv Kontića se vodi istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva. 
 
Uznemirujući video-snimak onoga što se te večeri dogodilo objavljen je na društvenim mrežama dve nedelje kasnije, a Kontić je napustio Novi Sad i pobegao u Crnu Goru.
 
U prvim danima, dok je još bio u bolesničkoj postelji zbog teških povreda, M. M. nije sarađivao sa policijom i nije dao izjavu inspektorima koji su ga posetili u dva navrata. O tome je istražiteljima ćutao sve do 2. septembra, kada je podneo krivičnu prijavu i naveo ko mu je naneo teške povrede. 
 
Kontić je uhapšen u Crnoj Gori po poternici iz Srbije i odobreno je njegovo izručenje.
  • Sloba53

    29.11.2020 06:31
    Ovo se neće promeniti bez kompletnog resetovanja vlasti ! Od toga smo na žalost , jako daleko , a možda je i prekasno. Kriminal se nafatirao , organizovao i postao vlast.
  • V5

    28.11.2020 22:31
    približavamo se
    Postaćemo ozbiljna konkurencija Meksiku i Kolumbiji i to u sred borbe protiv domaće mafije. To ne može svako da izvede.
  • Bulevar Revolucije

    28.11.2020 20:30
    pandur ... znas sta treba da radis...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika