Izvor: Luftika.rs, 11.Avg.2020, 15:14

Mladi aktivista uspešno operisan nakon napada u Novom Sadu

Mladi aktivista Milan Vujić, koji je preksinoć prebijen na Bulevaru Evrope, danas je uspešno operisan u Kliničkom centru Vojvodine.
Kako je za portal 021 rekao njegov otac Milenko Vujić, Milan se oseća dobro i svestan je, a operisao ga je načelnik klinike i uradio dobar posao, kao i celo osoblje.
– Operacija je prošla uspešno, a informacija koju imam je da će pokušati da ga otpuste iz bolnice što pre i da Milan dođe na kućno lečenje, zbog kovida – navodi Milenko Vujić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Na pitanje da li je porodica dobila dodatne informacije od policije, koja je juče uhapsila osumnjičenog za napad, on napominje da nije.
– To saopštenje policije koje je izašlo je dosta nejasno – mi ne znamo da li je osumnjičeni priveden kod sudije, a inicijali su izbačeni jer bi se moglo vrlo lako identifikovati ko je u pitanju. To bi, doduše, štetilo i sudskom postupku – priča otac studenta Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji je podelio fotografiju sina na Tviteru uz poruku da je mladić dobro.
Slučaj napada na mladića izazvao je ogromnu pažnju javnosti zbog navoda o političkoj pozadini fizičkog obračuna sa Vujićem.
Reagovale su brojne političke i građanske opcije, uz apele da se prestane sa osvetama zbog različitih političkih stavova, dok je policija saopštila da je privela 22-godišnjeg Novosađanina i da će protiv njega podneti krivičnu prijavu.
Milan Vujić je rekao da dobro poznaje napadača jer je reč o njegovom prijatelju iz detinjstva.
Novosadski aktivista pretučen na Bulevaru Evrope, napadač iz stranke lažnih Vlaha

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuti aktivista Milan Vujić uspešno operisan

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2020

Mladi građanski aktivista, student Milan Vujić, koji je preksinoć prebijen u Novom Sadu i ima povrede glave, uspešno je danas operisan u Kliničkom centru Vojvodine...Njegov otac Milenko Vujić rekao je za agenciju Beta da se mladić oseća dobro, da je svestan i da ga je operisao "sjajan tim lekara...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.