Miloš Vučević i Andor Deli čestitali Božić

Izvor: Novine novosadske, 04.Jan.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vučević i Andor Deli čestitali Božić

milos-vucevic-08
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i vojvođanski sekretar za nacionalne manjine Andor Deli čestitali su predstojeći Božić svim građanima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.
“Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << vam da Božić provedete okruženi svojim najmilijima u dobrom zdravlju i lepom raspoloženju”, naveo je Vučević u čestitki.
On je poželeo “da duhovne vrednosti Božića, solidarnost, praštanje i ljubav prema bližnjima, obeleže 2013. godinu i da nam svima bude bolje nego što je bilo”.
“Da se uvek nađemo ljudima u nevolji i pomognemo onima kojima je najpotrebnije. Mir Božiji, Hristos se rodi”, naveo je u čestitki gradonačelnik Novog Sada.
Deli je čestitku uputio na šest jezika koji su u službenoj upotrebi u Skupštini i Vladi Vojvodine: srpskom, mađarskom, hrvatskom, slovačkom, rumunskom i rusinskom, kao i na engleskom jeziku.
“Božić budi plemenita i čestita osećanja i sve nas asocira na mir i sreću. Izražavam želju da ljubav, milost, pravda, istina i sloboda ožive u svesti i srcima ljudi”, poručio je Deli.
RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić, Vučević i Deli čestitali Božić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2013

NOVI SAD -..Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i vojvođanski sekretar za nacionalne manjine Andor Deli čestitali su predstojeći Božić svim građanima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru...Pajtić je poželeo da ovaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.