Miloš Vučević i Andor Deli čestitali Božić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vučević i Andor Deli čestitali Božić

NOVI SAD -

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i vojvođanski sekretar za nacionalne manjine Andor Deli čestitali su predstojeći Božić svim građanima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

"Želim vam da Božić provedete okruženi svojim najmilijima u dobrom zdravlju i lepom raspoloženju", naveo je Vučević u čestitki.

On je poželeo "da duhovne vrednosti Božića, solidarnost, praštanje i ljubav prema bližnjima, obeleže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2013. godinu i da nam svima bude bolje nego što je bilo".

"Da se uvek nađemo ljudima u nevolji i pomognemo onima kojima je najpotrebnije. Mir Božiji, Hristos se rodi", naveo je u čestitki gradonačelnik Novog Sada.

Deli je čestitku uputio na šest jezika koji su u službenoj upotrebi u Skupštini i Vladi Vojvodine: srpskom, mađarskom, hrvatskom, slovačkom, rumunskom i rusinskom, kao i na engleskom jeziku.

"Božić budi plemenita i čestita osećanja i sve nas asocira na mir i sreću. Izražavam želju da ljubav, milost, pravda, istina i sloboda ožive u svesti i srcima ljudi", poručio je Deli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Vučević i Andor Deli čestitali Božić

Izvor: Novine novosadske, 04.Jan.2013

. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i vojvođanski sekretar za nacionalne manjine Andor Deli čestitali su predstojeći Božić svim građanima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.. “Želim vam da Božić provedete okruženi svojim najmilijima u dobrom zdravlju...

Nastavak na Novine novosadske...

Čestitao Božić na sedam jezika

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2013

Vojvođanski sekretar za nacionalne manjine Andor Deli čestitao je danas Božić svima koji taj praznik obeležavaju po starom kalendaru. ..Andor Deli - svima srećan Božić, kad god ga slavili.. ..Deli je čestitku uputio na šest jezika koji su u službenoj upotrebi u Skupštini i Vladi Vojvodine:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.