Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2021, 16:16

Mikin branilac Mileninim osmehom brani klijenta osumničenog za više silovanja

Advokat optuženog Miroslava Aleksića smatra da je u domaćoj javnosti stvorena „kolektivna histerija“ povodom slučaja silovanja Milene Radulović, a žali se da je njegovom klijentu oduzeta pretpostavka nevinosti.
U medijima su procurele fotografije sa obeležavanja kraja jednog od kurseva glume, a na fotografiji se pored Aleksića i Milene Radulović nalaze i drugi polaznici, kao i Aleksićeva supruga Biljana i njegov asistent Ivan Zarić.
Nove fotografije u službi odbrane Fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za koje se sumnja da su javnosti doturene od strane nekoga ko je blizak advokatima odbrane, imaju za cilj da umire nepodeljenu osudu javnosti, a sve u interesu odbrane njihovog klijenta. One su objavljene samo dan nakon što je Zoran Jakovljević, advokat osumnjičenog Aleksića, javno „zapretio“ da će objaviti neke materijale, da se vidi „da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno zlostavljan“.
Na danas objavljenim fotografijama vidi se Milena Radulović kako nasmejana stoji pored Aleksića u društvu svojih kolega sa grupe, prenele su novosti.rs.
Advokat Jakovljević novinarima: Nemojte vi suditi pre svakog suđenja Zoran Jakovljević je branilac Miroslava Aleksića od pre nekoliko dana, nakon što su mu prethodni advokati otkazali punomoćje zbog bliskosti sa žrtvama silovanja, a u obraćanju novinarima ljutito je reagovao na medijska izveštavanja o ovom slučaju u prethodnom periodu.
– Saslušajte šta odbrana ima da kaže, a onda izvodite vaše zaključke – poručio je Jakovljević, a prenele su novosti.rs.
Očigledno je da Aleksićev branilac ima za cilj popuštanje pritiska javnosti, a kao strategiju u tom pravcu već je povukao potez u vidu curenja dokaznog materijala, odnosno spornih fotografija.
Aleksić smiren prilikom hapšenja Mediji su izvestili da je Miroslav Aleksić prilikom hapšenja mirno pošao sa policijom, da nije davao nikakve iskaze prilikom privođenja, kao i da smirenost nije izgubio ni prilikom određivanja četrdesetosmočasovnog pritvora.
Nakon saslušanja, pritvor je produžen na 30 dana, a za dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji zaprećena je kazna zatvora do 15 godina, pišu novosti.rs.
Njegova supruga Biljana Mašić, profesorka na FDU-u, kratko je odgovorila na novinarka pitanja.
– Biće šta će biti. Nemam komentar – rekla je tada Biljana Mašić, supruga osumnjičenog.
“Povraćala sam, stidela sam se i bilo me je strah”: Svedočenje nove žrtve Mike Aleksića

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.