Izvor: RTS, 22.Jan.2021, 17:53

Vučić o slučaju Aleksića: Nadležni organi obavljaju dobar posao

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u slučaju Miroslava Aleksića, koji je optužen za silovanje nekoliko polaznica njegove škole glume, nadležni organi dobro obavljaju posao, što su, kaže, i žrtve istakle.
Svako dalje komentarisanje tog slučaja dok ne bude završeno bilo bi, kaže predsednik, u javnosti protumačeno kao mešanje u sudski postupak.

Međutim, kao otac jednog ženskog detata, istakao je da je činjenje takvog "nedela" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nešto najogavnije.
"Sve drugo što bih rekao, neko bi mogao da protumači na pogrešan način, da kaže da se mešam u sudski postupak i to ne smem da radim", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu nakon posete Crkvi Svetih novomučenika kragujevačkih u Šumaricama.
O karikaturi u NIN-uŠtampa u Srbiji je slobodna, a građani, verujem, vide napredak zemlje i ko kako radi u njihovom interesu, komentar je Vučića na karikaturu u nedeljniku NIN.
Ističe da građani vide nove puteve i pruge, kao i svoj džep, iako je svestan da građani nisu uvek dovoljno srećni situacijom u zemlji, ali da je uveren da trenutno vide da zemlja ide napred.
"Nisu ljudi glupi da ne vide da se naša zemlja bori bolje i organizovanije za vakcinaciju nego 90 odsto zemalja EU", rekao je Vučić.
Kaže da sva vređanja i optužbe za najteža krivična dela koja stižu na njegov račun mnogo više govore o onima koji ih šalju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.