Mihajlovićeva odgovara Bajatoviću: Radovi na Žeželju za 7 do 10 dana

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva odgovara Bajatoviću: Radovi na Žeželju za 7 do 10 dana

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da radovi na Žeželjevom mostu počinju za sedam do deset dana, a da će most biti završen za 12 do 13 meseci.

Ona je, odgovarajući direktoru Srbijagasa Dušanu Bajatoviću, koji je tražio da kaže javnosti kada će početi radovi na mostu, rekla da on kao član SPS-a ima najmanje prava da je to pita, jer je most srušen 1999. godine i poslednje dve godine na njemu ništa nije rađeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Za sedam do deset dana počinju radovi na mostu. Kran dolazi iz Nemačke, svi su sporazumi potpisani. Sve zainteresovane strane smo uspeli da stavimo za sto, da razgovaramo, da rešimo probleme, tu je i AP Vojvodine i grad Novi Sad i Evropska komisija i Železnice Srbije", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da ima novca za radove, da su to lotovi koji su odavno odobreni, ali da je bilo i dodatnih radova.

"Da se razumemo u građevinarstvu ne može sve u dinar da se predvidi. Dešava se često da 10 posto bude više zbog dodatnih radova, to svuda postoji, ali za to postoji poseban nadzor koji odobrava dodatne radove", navodi Mihajlović.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.