Izvor: Radio 021, 13.Dec.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča na koncertu Mitra Mirića u Bjelovaru

U hrvatskom gradu Bjelovaru dogodila se masovna tuča tokom nastupa srpskog pevača turbo folk muzike Mitra Mirića.

Kako se navodi, u tuči su učestvovali "gotovo svi gosti kluba", među kojima su bili i policajci u civilu, prenosi Index.hr.

Portal Bjelovar live piše da grad ne pamti kafansku tuču ovakvih razmera, kao i da je "pravo čudo što niko nije teže povređen".

Protiv pripadnika interventne policije koji su učestvovali u tuči u bjelovarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << klubu biće pokrenut disciplinski postupak.

Načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Veseljko Ravenščak odlučiće da li će biti potrebne disciplinske mere, rečeno je na konferenciji za novinare, a prenosi Hina.

Portparol policije Dražen Medved izjavio je da su intervenisale sve raspoložive jedinice, jer je policija dobila dojavu da se radi o remećenju javnog reda i mira u većem obimu.

"Naša je praksa da u takvim situacijama šaljemo sve raspoložive jedinice. Na taj način kvalitetno možemo da odradimo posao, a i deluje preventivno da se smire strasti", rekao je Medved.



Autor: Index.hr, Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.