Masovna tuča na koncertu Mitra Mirića u Bjelovaru

U hrvatskom gradu Bjelovaru dogodila se masovna tuča tokom nastupa srpskog pevača turbo folk muzike Mitra Mirića.
Kako se navodi, u tuči su učestvovali "gotovo svi gosti kluba", među kojima su bili i policajci u civilu, prenosi Index.hr.
 
Portal Bjelovar live piše da grad ne pamti kafansku tuču ovakvih razmera, kao i da je "pravo čudo što niko nije teže povređen".
 
Protiv pripadnika interventne policije koji su učestvovali u tuči u bjelovarskom klubu biće pokrenut disciplinski postupak.
 
Načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Veseljko Ravenščak odlučiće da li će biti potrebne disciplinske mere, rečeno je na konferenciji za novinare, a prenosi Hina.
 
Portparol policije Dražen Medved izjavio je da su intervenisale sve raspoložive jedinice, jer je policija dobila dojavu da se radi o remećenju javnog reda i mira u većem obimu. 
 
"Naša je praksa da u takvim situacijama šaljemo sve raspoložive jedinice. Na taj način kvalitetno možemo da odradimo posao, a i deluje preventivno da se smire strasti", rekao je Medved. 
 
  • Tarzan

    14.12.2018 17:46
    Verovatno su danas svi nasmejani i u fazonu "al' je bilo do jaja sinoc". Vec se ugovara svirka za sledeci vikend.
  • Željko

    14.12.2018 06:35
    Vraćaju se stara dobra vremena.Kafana,alkohol,ružna pevaljka i opšta šorka....ih.
  • Bane

    13.12.2018 21:58
    '_'
    Jbt ovo kao da je njuz.net

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet