Manekenka u Milanu drogirana i oteta, a onda ponuđena na prodaju preko interneta

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka u Milanu drogirana i oteta, a onda ponuđena na prodaju preko interneta

Poljak sa prebivalištem u Velikoj Britaniji osuđen je na zatvorsku kaznu zbog kidnapovanja britanske manekenke koju je prošlog meseca šest dana držao zarobljenju na severu Italije.

Navodi se da je milanska policija saopštila da je uhapšeni muškarac osumnjičen za kidnapovanje sa ciljem iznude, ne otkrivajući njegov identitet.

Manekenka čije ime nije objavljeno otputovala je 11. jula na zahtev svog agenta u Milano na snimanje i kada je stigla u studio drogirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je snažnim lekom "ketaminom" ubrizganom u njenu ruku.

Otmičar ju je u zarobljeništvu držao sedam dana i pokušavao je da je proda putem interneta sa početnom cenom od 300.000 evra.

Britanski dnevnik "Dejli telegraf" navodi da nakon što ju je oslobodio otmičar je od nje tražio 50.000 evra i zapretio joj je smrću ukoliko slučaj prijavi policiji. Izveštaj o otmici prvi je objavio dnevnik "Korijere de la Sera" i potom je policija Milana potvrdila detalje. Otmičar je manekenku oslobodio jer ima malo dete i "pravila prodaje devojaka isključuju takvu mogućnost".

Otmičar je uhapšen dok je pratio devojku ka britanskom Konzulatu u Milanu i policiji je priznao zločin.

Autor: Srna

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.