Izvor: Radio 021, 25.Apr.2020, 19:10

Majk Tajson se vraća u ring, želi da pomogne narkomanima, alkoholičarima, beskućnicima

Majk Tajson, nekada najbolji bokser planete, rekao je da će se vratiti u ring u humanitarne svrhe.

Majk Tajson je na vrhuncu svoje karijere mogao da nokautira protivnike "za treptaj oka", a o njegovoj snazi i talentu i danas kruže priče. Tajson je tokom karijere zaradio veliku količinu novca, ali je isto tako veliku količinu i proćerdao, da bi sada rešio da se bavi humanitarnim radom.

On je odlučio da na kratko izađe iz penzije i da u humanitarne svrhe odradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << egzibicioni meč od četiri runde.

"Želim da se vratim u salu i da se dovedem u red kako bih mogao da boksujem tri ili četiri runde u egzibicionom meču i da tako prikupim novac u humanitarne svrhe. Želim da pomognem nekim zavisnicima od alkohola ili droge, ali i beskućnicima", rekao je Majk Tajson.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Gvozdeni Majk trenira za povratak u ring

Izvor: RTS, 26.Apr.2020, 07:13

Jedan od najboljih boksera svih vremena, legendarni Majk Tajson ponovo je u ringu. Sa pune 53 godine "Gvozdeni" Majk se neće vratiti profesionalnom boksu, vež želi da odboksuje nekoliko mečeva u humanitarne svrhe. . Međutim,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.