Izvor: B92, 29.Jan.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska: Uhapšen zbog ubistva u NS

Beograd -- MUP Srbije saopštilo da je danas u prepodnevnim časovima u Budimpešti uhapšen Saša Jaćimović (39), osumnjičen za ubistvo Jasne Kurteš iz Novog Sada.

Kod Jaćimovića je pronađen pištolj, koji je nosio bez odgovarajuće dozvole.

Za osumnjičenim Jaćimovićem bila je raspisana međunarodna poternica, navodi se u saopštenju MUP-a.

Novosadska policija sumnjiči Jaćimovića iz Sremske Kamenice da je u četvrtak, 26. januara, ubio svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nevenčanu suprugu Jasnu Kurteš (45) iz Novog Sada.

Beživotno telo nastradale žene, sa više prostrelnih rana, pronađeno je oko 13 sati, u stanu u prizemlju zgrade u Ulici Stevana Hristića u novosadskom Novom naselju.

Sumnja se da je u toku noći, hicima iz pištolja, Jaćimović ubio Kurtešovu, a, prema nezvaničnim informacijama, u stanu je bila i njihova četvorogodišnja kćerka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.