Subota, 29.01.2011.

15:40

Mađarska: Uhapšen zbog ubistva u NS

MUP Srbije saopštilo da je danas u prepodnevnim časovima u Budimpešti uhapšen Saša Jaćimović (39), osumnjičen za ubistvo Jasne Kurteš iz Novog Sada.

Izvor: Tanjug

Default images

Kod Jaćimovića je pronađen pištolj, koji je nosio bez odgovarajuće dozvole.

Za osumnjičenim Jaćimovićem bila je raspisana međunarodna poternica, navodi se u saopštenju MUP-a.

Novosadska policija sumnjiči Jaćimovića iz Sremske Kamenice da je u četvrtak, 26. januara, ubio svoju nevenčanu suprugu Jasnu Kurteš (45) iz Novog Sada.

Beživotno telo nastradale žene, sa više prostrelnih rana, pronađeno je oko 13 sati, u stanu u prizemlju zgrade u Ulici Stevana Hristića u novosadskom Novom naselju.

Sumnja se da je u toku noći, hicima iz pištolja, Jaćimović ubio Kurtešovu, a, prema nezvaničnim informacijama, u stanu je bila i njihova četvorogodišnja kćerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: