Izvor: Radio 021, 13.Sep.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA borac izboden na Grbavici, traga se za napadačem

MMA borac Damir Mihajlović (37) izboden je u kafiću na Grbavici nešto pre 14 časova, saznaje 021.rs.

Mihajlović je pronađen sa višestukim ubodima u kafiću "Distrikt" u Miše Dimitrijevića 12.

U Hitnoj pomoći za 021.rs kažu da su došli po pozivu policije i zatekli muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predelu nogu koji je obilno krvario i gubio svest. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << centra Vojvodine.

Kako je za 021.rs rečeno u KCV, primili su pacijenta sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe ptkolenice.

"Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u Urgentnom centru radi konzervativnog tretmana i opservacije", poručuju u KCV.

Policija je obavila uviđaj.

Prema nezvaničnim informacija 021.rs, policija još uvek nije uhapsila na padača i aktivno se traga za njim.

Mihajlović je profesionalni MMA borac iz Novog Sada, a učestvovao je i u organizaciji Serbian Battle Championship-a.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.