Izvor: Radio 021, 03.Dec.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: Nema sukoba u DS, manjina koja ima pristup režimskim medijima stvara utisak podela

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da "nema sukoba" među članovima DS, odnosno da postoji "ogromna većina koja podržava zvaničnu politiku stranke i manjina koja ima pristup pre svega režimskim medijima i koja stvara utisak podela".

Lutovac je rekao da je na subotnjoj sednici Glavnog odbora DS pokušan "puč" u stranci, odnosno da je pokušana "preraspodela snage i moći tako što bi se organizovalo prebrojavanje da li postoji kvorum".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Od 183 prisutna člana Glavnog odbora, sednicu je napustilo manje od 20. Kvorum je postojao, prisustvo 163 člana je utvrđeno imenom i prezimenom. Pokušaj puča je potpuno neuspešan, a ishod je da ogromna većina članova GO, a još veća u članstvu, podržava zvaničnu politiku stranke", kazao je Lutovac.

Predsednik DS je ocenio da su oni članovi Glavnog odbora koji su na sednici u subotu tražili utvrđivanje kvoruma, hteli time da idu ka sledećem koraku, a to je, kako je rekao, "raspisivanje nekih drugih izbora"

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.