Lutovac: Nema sukoba u DS, manjina koja ima pristup režimskim medijima stvara utisak podela

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da "nema sukoba" među članovima DS, odnosno da postoji "ogromna većina koja podržava zvaničnu politiku stranke i manjina koja ima pristup pre svega režimskim medijima i koja stvara utisak podela".
Lutovac je rekao da je na subotnjoj sednici Glavnog odbora DS pokušan "puč" u stranci, odnosno da je pokušana "preraspodela snage i moći tako što bi se organizovalo prebrojavanje da li postoji kvorum".
 
"Od 183 prisutna člana Glavnog odbora, sednicu je napustilo manje od 20. Kvorum je postojao, prisustvo 163 člana je utvrđeno imenom i prezimenom. Pokušaj puča je potpuno neuspešan, a ishod je da ogromna većina članova GO, a još veća u članstvu, podržava zvaničnu politiku stranke", kazao je Lutovac.
 
Predsednik DS je ocenio da su oni članovi Glavnog odbora koji su na sednici u subotu tražili utvrđivanje kvoruma, hteli time da idu ka sledećem koraku, a to je, kako je rekao, "raspisivanje nekih drugih izbora"
  • Samo posmatram

    04.12.2019 21:04
    @Posmatrač
    ”Biće da je tebi Lutovac ipak draži od odgovora na moje logično pitanje.“

    “Upiši” se u DS, pa se raspituj do mile volje....
  • Paja

    04.12.2019 18:23
    Kad će se Lutovac probuditi
    Vreme je da svi političari pa i oni iz opozicije shvate da omladina nije njihovo topovsko meso.
  • Posmatrač

    04.12.2019 17:46
    @Samo posmatram
    Ne razumem,jel si se ti to zabrinuo za Lutovca ili Ds. Ja se ne brinem ni za DS,ni za Lutovca a još manje za ovu nakaradnu vlast a pogotovo ne za onog dežurnog zaštitnika lika i dela AV iz Dezinformera.Biće da je tebi Lutovac ipak draži od odgovora na moje logično pitanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.