Izvor: Radio 021, 22.Okt.2020, 22:03

Luka Jović optužen zbog kršenja samoizolacije, preti mu zatvorska kazna

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, fudbalera Reala iz Madrida, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine.

Loši dani za Luku Jovića uskoro bi mogli da postanu još gori. Fudbaleru Reala na teret se stavlja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, precizirali su za Tanjug u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Optužnim predlogom Tužilaštvo je sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << predložilo da Joviću izrekne kaznu od šest meseci zatvora.

Krivična prijava protiv Jovića podneta je u toku prve nedelje po uvođenju vanrednog stanja nakon što je on, po povratku u Beograd, po propisima trebalo da dve nedelje provede u samoizolaciji, što on nije učinio.

Do optuženja je došlo jer fudbaler nije pristao na oportunitet - odbacivanje krivične prijave, uz uplatu 3,5 miliona dinara. Više detalja o ovom slučaju tužilaštvo je najavilo da će objaviti u petak.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Luka Jović ne prestaje da šokira?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 13:01

Još jedna šokantna informacija vezana za ime našeg reprezentativca...Tokom prvog talasa pandemije koronavirusa, Luka Jović je dospeo u centar pažnje javnosti i u Srbiji i u Španiji zbog optužbe za kršenje mera samoizolacije po dolasku iz Madrida u našu zemlju...Ta tema je kasnije pala u drugi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.