Luka Jović ne prestaje da šokira?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 13:01

Luka Jović ne prestaje da šokira?!

Još jedna šokantna informacija vezana za ime našeg reprezentativca.

Tokom prvog talasa pandemije koronavirusa, Luka Jović je dospeo u centar pažnje javnosti i u Srbiji i u Španiji zbog optužbe za kršenje mera samoizolacije po dolasku iz Madrida u našu zemlju.

Ta tema je kasnije pala u drugi plan, delovalo je da je to sve prošlost za napadača Real Madrida, ali sada se ispostavilo da je Jović u još većem problemu zbog svega što se tada dešavalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Naime, ''Tanjug'' je preneo da je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. S tim u vezi, Tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu Jovića oglasi krivim i osudi ga na kaznu od šest meseci zatvora!

Ali, nastavak cele priče je najšokantniji:





''Pre podnošenja optužnog predloga, tužilaštvo ukazuje da je Joviću predočena mogućnost odlaganja krivičnog gonjenja - tako što bi uplatio 5.000.000 dinara u humanitarne svrhe, sa čime se on nije saglasio.

Kako tužilaštvo nije bilo saglasno da iznos koji bi okrivljeni Jović uplatio u humanitarne svrhe bude manji od 3.500.000 dinara, imajući u vidu činjenicu da je krivična prijava protiv njega podneta redovnim putem, odnosno da prema okrivljenom nije određeno zadržavanje niti je predložen pritvor, njegovo imovno stanje i zaradu, te da je okrivljeni javna ličnost, to do primene ovog instituta nije došlo'',
navodi se u saopštenju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.