Izvor: Radio 021, 24.Jan.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liberijac Seku Kone novo pojačanje Vojvodine

Liberijski fudbaler Seku Kone novo je pojačanje FK Vojvodina.

Nakon što su u prvi tim doveli Vuka Mitoševića i nekoliko igrača iz omladinske škole, novosadski superligaš se pojačao 23-godišnjim liberijskim internacionalcem koji je do sada bio na probi među crveno-belima.

Ovaj ofanzivni vezista, koji može da igra i na poziciji levog i desnog krila, seniorsku karijeru je počeo u Holandiji u ekipi Fortuna Sitard, a potom se oprobao u holandskom Osu, američkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Betlejem stilu, južnokorejskom Ansan grinersu. Upisao je i četiri nastupa za reprezentaciju Liberije.

Kone je sa Vošom potpisao ugovor do 2021. godine.

Fudbaleri Vojvodine danas (četvrtak) putuju u Tursku na nastavak priprema za drugi deo sezone.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.