Izvor: Radio 021, 05.Maj.2021, 11:13

Krizni štab zaseda sutra - moguće potpuno otvaranje kafića i restorana

Krizni štab za borbu protiv virusa korona zasedaće sutra u 16 sati, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

Na sastanku će se razmatrati otvaranje ugostiteljskih objekata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je Krizni štab da razmotri otvaranje ugostiteljskih objekata bez bašti od petka, 7. maja, koji su trenutno zatvoreni u okviru mera protiv virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << korona.

"Molim Krizni štab da uvaži i da se krene sa otvaranjem od petka - da otvorimo i restorane i one zatvorene objekte, ne samo one sa baštama, pa da vidimo da li možemo da izdržimo", kazao je Vučić na TV Pink.

Na pitanje da li ćemo moći da pravimo svadbe i kolektivna venčanja ove godine, predsednik kaže da veruje da će to moći da se čini već od juna meseca.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Krizni štab sutra o radnom vremenu kafića i restorana

Izvor: Danas, 05.Maj.2021

Krizni štab Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa zasedaće sutra u 16 sati, objavio je portal Bizlajf, navodeći da se, prema nezvaničnim informacijama, očekuje rasprava o radu kafića i restorana, uključujući i rad u zatvorenom prostoru od predstojećeg vikenda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.