Koristila pasoš kao toalet papir, pa je vratili kući

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koristila pasoš kao toalet papir, pa je vratili kući

Dvadesetosmogodišnjoj Britanki zabranjen je ulaz u Tajland jer je pre nekoliko godina tokom noćne žurke u pijanom stanju iscepala nekoliko stranica svog pasoša i upotrebila ih kao toalet papir.

Fej Vilson su na aerodrom ispratili radnici obezbeđenja, nakon što je radnicima imigracione službe Bangkoka pre mesec dana zbog sramote između četiri zida objasnila kako je ‘izgubila’ dotične stranice u pasošu.

Frizerka, koja je planirala da provede mesec dana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Tajlandu, pre nego što na godinu dana otputuje u Australiju kako bi tamo radila, bila je primorana da podnese zahtev za hitno izdavanje pasoša u Velikoj Britaniji, pre nego što je mogla da odleti nazad i sretne se sa prijateljicom koju je ostavila u Tajlandu.

Autor: Dejli mejl

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.