Konkurs za osnovce na temu zaštite životne sredine

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za osnovce na temu zaštite životne sredine

Dečiji časopis "Čuvari ravnice" pokrenuo je akciju "Školski zeleni pres" u kojoj poziva učenike novosadskih osnovnih škola da pišu članke na temu zaštite životne sredine.

Cilj je da se učenici uključe u prepoznavanje dobrih i loših primera zaštite životne sredine i da to iskažu putem tekstova i fotografija.

Najbolji radovi će biti nagrađeni i objavljeni, kako u časopisu, tako i u školskim publikacijama. Tekstovi i fotografije mogu se slati do 30. oktobra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a nagrađuju se najbolji članak (do 250 reči), kao i fotografija i foto priča (do 12 fotografija) u tri starosne kategorije učenika (3-4 razred, 5-6 razred, 7-8 razred).

Detaljne informacije mogu se naći u časopisu "Čuvari ravnice", ili dobiti upitom na mejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Dečiji ekološki časopis "Čuvari ravnice" izlazi četiri puta godišnje i namenjen je deci osnovnoškolskog uzrasta. Kroz tekstove i interaktivnu komunikaciju sa učenicima osnovnih škola putem časopisa se skreće pažnja na značaj očuvanja životne sredine u svom okruženju i značaj toga na globalnom planu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.