Izvor: Radio 021, 26.Avg.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod stanice ATP Vojvodina novo stajalište za turističke autobuse

Novo stajalište za turističke autobuse nalaziće se kod autobuske stanice ATP Vojvodina, na saobraćajnici u zoni raskrsnice Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda.

Gradska uprava za saobraćaj donela je odluku da se ukine autobusko stajalište za turističke autobuse u zoni terminala kod železničke stanice.

"Novo autobusko stajalište nalazi se na saobraćajnici koja je u zoni raskrsnici Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iza benzinske pumpe NIS", poručuju u upravi za 021.rs.

U pitanju je saobraćajnica koja se nalazi kraj nesuđene nove autobuske stanice, zbog koje se vodi spor između vlasnika ATP Vojvodina Ilije Devića i Grada Novog Sada. Jedan od razloga zbog kojeg je baš na ovoj lokaciji određeno stajalište za autobuse koji prevoze turiste jeste i blizina TC "BIG", koji se nalazi nekoliko stotina metara od parkinga.

Javnom komunalnom preduzeću "Put" naloženo je da autobusko stajalište uredi, opremi i postavi potrebnu saobraćajnu signalizaciju.

Grad je prošle godine ukinuo stajalište za turističke autobuse na Bulevaru Mihajla Pupina, pošto se ono pokazalo nepraktičnim, a izazvalo je i negodovanje stanara koji žive preko puta Banovine. Gradska uprava za saobraćajne poslove novo stajalište odredila je na Beogradskom keju.

Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Stajalište za turističke autobuse ubuduće će biti kod stanice ATP Vojvodina

Izvor: NoviSad.com, 26.Avg.2019

Gradska uprava za saobraćaj donela je odluku da se ukine autobusko stajalište za turističke autobuse u zoni terminala kod železničke stanice. Kako piše 021.rs, novo stajalište za ove autobuse nalaziće se kod autobuske stanice ATP..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.