Izvor: Radio 021, 22.Jun.2020, 08:46

Kod Urgentnog centra oborena žena na biciklu, trojica muškaraca se potukla na Novom naselju

Novosadska Hitna pomoć u psolednja 24 sata intervenisala je na javnim mestima zbog obaranja bicikliste i tuče na Novom naselju.

Dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći kaže za 021.rs da je 48-ogodišnja žena oborena sa bicikla oko 14:05 časova nedaleko od Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine u Futoškoj ulici. Ona je nakon ukazane pomoći na licu mesta prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Na Bulevaru kneza Miloša na Novom naselju oko 4 časa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ujutro potukla su se tri muškarca. Kako navode za 021 u Hitnoj pomoću, dvojica učesnika su stara 35 godina, dok se trećem ne zna godište.

Bez navođenja kakve su povrede u pitanju, u Hitnoj pomoći su još rekli da su svi učesnici tuče zbrinuti na licu mesta, dvojica su prevezena u Urgentni centar na dalje preglede, dok je treća osoba puštena uz savet da se javi u Urgentni u slučaju potrebe.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.