Izvor: Radio 021, 22.Apr.2021, 18:06

Kineski državljanin zaposlen u Ziđinu preminuo u rudniku

Kineski državljanin Y.K. (38), zaposlen u kompaniji Ziđin, preminuo je oko 9.30 časova, u rudniku "Veliki Krivelj", saopšteno je iz te kompanije.

Uzrok smrti za sada nije poznat.

Pozivajući se na izjave zaposlenih iz te kineske kompanije su naveli da je Y.K. na posao došao na vreme i nije pokazivao, niti se bilo kome požalio na neke zdravstvene tegobe.

"Na putu, dok je prelazio sa jednog na drugo mesto jednostavno se onesvestio i pao, pa je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pozvana hitna pomoć", kažu u kompaniji.

Radnik je prevezen u gradsku bolnicu, ali je na Odeljenje trijaže, po rečima direktora Opšte bolnice dr Gorana Joksimovića, stigao bez znakova života.

"Pokušali smo da pacijenta povratimo reanimacijom, ali, na žalost, bez uspeha", rekao je dr Joksimović.

O ovom događaju odmah su obavešteni i policija i tužilaštvo, a uzrok smrti će se utvrditi nakon istrage koja je u toku.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.