Izvor: Radio 021, 11.Sep.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Vojvodine pred duel sa Radničkim: U Nišu nismo pobedili od 2016, očekuje nas teška utakmica

Fudbaleri Vojvodine gostuju Radničkom u Nišu, u petak 13. septembra, u osmom kolu Superlige Srbije.

Takmičenje u najjačem rangu domaćeg fudbala se nastavlja posle reprezentativne pauze. Stanku u mečevima prekidaju upravo Vojvodina i Radnički, koji će se sastati na "Čairu".

Ova dva tima među onima su koji će se boriti za mesto na tabeli koje im obezbeđuje plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Sezonu je bolje otvorila Vojvodina, koja je posle sedam utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << druga u prvenstvu, sa pet pobeda, jednim remijem i jednim porazom. Nasuprot tome, Nišlije imaju četiri pobede, remi i dva poraza, što ih smešta na peto mesto Superlige.

Kapiten Vojvodine Ranko Veselinović kaže da se na "Čairu" očekuje zanimljiva i neizvesna utakmica.

"Posle reprezentativne pauze, očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ligi. Tamo nismo pobedili od 2016. godine i, poučen iskustvom iz prethodnih sezona, znam da nas očekuje tvrda i teška utakmica. Devetak, Zukić, Topić i ja smo proteklih dana imali reprezentativnih obaveza, ali ostali momci su dobro trenirali i u ova dva dana sa šefom Lalatovićem ćemo razmotriti taktičke zamisli za ovaj meč, u kojem svakako očekujem da idemo na pobedu", poručuje Veselinović.

Voša je u prošlom kolu upisala prvi poraz, kada je poražena od Crvene zvezde rezultatom 2:1. Veselinović kaže da taj rezultat nije prouzrokovao pad samopouzdanje među fudbalerima, jer smatraju da su odigrali jednu dobru utakmicu u kojoj su imali svoje šanse, dok je Zvezda pobedila na individualni kvalitet i iskustvo.

Lalatović će na raspolaganju imati najjači sastav "Stare dame", s obzirom na to da pred duel sa Radničkim nema povređenih ni suspendovanih igrača.

Utakmica između Vojvodine i Radničkog igra se u petak, sa početkom u 18 časova, na stadionu "Čair".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.