Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan mora dan ranije u Novi Sad

Narednog vikenda nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije, a fudbaleri Partizana gostovaće na novosadskom ''Karađorđu'', gde ćeodmeriti snage sa ekipom Proletera. Očekivalo se da će ta utakmica biti odigrana u nedelju, ali danas je iz Partizana, kao i na zvaničnom sajtu FSS potvrđeno da će Proleter dočekati crno-bele u subotu, od 20 časova i 30 minuta. Tako će aktuelna prvenstvena pauza trajati jedan dan kraće za ekipu Partizana, ali će ujedno imati i dan više za pripremu utakmice protiv AZ Alkmara, na startu takmičenja u Ligi Evrope. Taj meč je na programu u četvrtak od 21 čas u Humskoj, ali uz prisustvo samo gledalaca starosti do 14 godina, pošto je UEFA jutros odbila žalbu Partizana na prethodno izrečenu suspenziju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZNENADNA PROMENA: Partizan će na teren MORATI u NEPREDVIĐENOM terminu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019

Crno-beli se pripremaju za nastavak Superlige...Fudbaleri Partizana pripremaju se za nastavak Superlige Srbije. Crno-beli u osmom kolu gostuju Proleteru, ali će put Novog Sada morati ranije nego što je predviđeno...Umesto u nedelju, kada je duel bio zakazan, crno-beli će na "Karađorđu" gostovati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.