Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2021, 21:15

Kako ti je tetka, Vuline?

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin danas se, iza kordona policije, na ulicama Beograda pojavio pred građanima koji su protestovali zbog ekološke situacije u Srbiji, Zakona o eksproprijaciji i referendumu i stvaranja uslova da jedan od najvećih svetskih zagađivača, kompanija Rio Tinto, dobije zemljište za eksploataciju
Građani su, blokadom saobraćajnica, želeli da poašlju snažnu poruku da su nezadovoljni, poniženi, obespravljeni, da je režim koji je na vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << preterao sa samovoljom i bahaćenjem. Ministar Vulin hrabro je stao iza svoje jedinice.
A onda je primećen i počelo je skandiranje “tetka iz Kanade” i “kako ti je tetka Vuline”, aludirajući na najpoznatiju aferu koja se vezuje za ministra, kada mu je “ženina tetka iz Kanade pozajmila 200 hiljada evra za stan”.
pic.twitter.com/315Lz7WqSG
— Miloš Morning_Star6 (@Star6Morning) November 27, 2021

Nije ostalo neprimećeno i da su građani snimani ‘s one druge strane’. Verovatno ministar želi kasnije da im se zahvali na pitanju i brizi građana za zdravlje njegove tetke.
Vulin: Ukinuti anonimnost na Internetu i kažnjavati sve koji vređaju Vučića

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.