Izvor: Radio 021, 30.Jun.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je nedelja za nama izgledala u fotografijama

Izbor najboljih medijskih fotografija iz svih delova sveta napravljenih prošle nedelje.

Naš izbor medijskih fotografija nastalih prošle nedelje.

Boris Horvat / AFPEvropu pogađa toplotni talas, a ovaj čovek je zaštitu našao ispod instalacije portugalske umetnice.Stefan Rousseau / PANa samitu G20 u Osaki sastali su se Tereza Mej i Vladimir Putin. Mej je Putinu rekla da mora da prekine „neodgovorne i destabilizirajuće aktivnosti".Chris Jackson / ReutersVojvotkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od Kembridža je ovoj devojčici ulepšala dan na radionici Akcija za decu Kingstona.Kevin Lamarque / ReutersNemačka kancelarka Angela Merkel je dva puta tokom prethodne nedelje imala drhtavicu. Prisustvovala je samitu u Osaki.Massimo Pinca / ReutersGodinu dana od incidenta u kom je stradalo 43 osobe, srušen je most u Đenovi.Spencer Platt / Getty ImagesObeležena je i pedesetogodišnjica Stounvolske revolucije.Philippe Wojazer / ReutersČlan francuskog BMX tima pokazuje šta ume na Trgu Konkord u Parizu. Trg je pretvoren u Olimpijski park u susret igrama koje se održavaju u Parizu 2024. godine.Thilo Schmuelgen / ReutersStotine demonstranata protiv klimatskih promena okupilo se u rudniku uglja Garzveiler u zapadnoj Nemačkoj pre ulaska u rudnik i marša kroz njega. Nemačka je obećala da će do 2050. biti neutralna kada je o emisiji ugljenika reč, ali aktivisti kažu da to nije dovoljno brzo.Jim Dyson / Getty ImagesGosti festivala u Piltonu u Velikoj Britaniji protiv vrućine se bore i besplatnim losionima za sunčanje i vodom, koju dobijaju od organizatora.G20 HANDOUT/EPALideri samita G20 u Osaku su poveli i partnerke i partnere.

Sve fotografije podložne su autorskim pravima kako je na njima naznačeno.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.