Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2021, 19:32

Jutka traži odlaganje robije zbog “ljubkanja i volkanja”

Nekadašnji predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka i njegovi branioci zatražili su odlaganje odsluženja tromesečne zatvorske kazne zbog, kako je navedeno, lošeg zdravstvenog stanja osuđenog.
Irena Đorđević, advokatica osuđenog Jutke, potvrdila je agenciji Beta da je podnela žalbu sudu u Brusu da se izvršenje kazne odloži.
– U slučaju da rešenje bude negativno imamo pravo žalbe predsedniku Višeg suda u Kruševcu – rekla je Đorđević, a prenosi Danas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Kruševački Viši sud početkom novembra potvrdio je presudu Osnovnog suda iz istog grada kojom je Jutka osuđen na tri meseca zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji prema nekadašnjoj saradnici Mariji Lukić.
Jeličić je navodno trebao da se javi na izdržavanje kazne 20. januara, a kada će i da li završiti iza rešetaka ostaje da vidimo.
Jutka 20. januara mora da se pojavi u zatvoru

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.