Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2021, 13:39

Jovana umetnica Jeremić frapirala javnost nezamislivim izlivom genijalnosti

Voditeljka Hepi televizije Jovana Jeremić poznata je po svojim čuvenim izlivima genijalnosti i izjavama koje ubrzo nakon televizijske premijere svoj život nastavljaju na društvenim mrežama. Njoj se mora priznati da nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ona se očigledno ne obazire mnogo na negativne komentare.
Nakon njenog čuvenog lapsusa „protojerej Staford“, sada je otišla i korak dalje. Predstavljajući sebe kao umetnika novinarskog poziva, ona je na „dečijoj“ televiziji, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << služi za promociju najpoganijih likova i primitivnih vrednosti, u goste pozvala dvoje ljudi u čijim pričama je videla samo njoj znanu paralelu.
Marićev staford koji kidiše na popularnost i čije veštačko samopouzdanje iritira mozak pristojnih ljudi, ugostila je čoveka koji je izgubio svoje dete i ženu koja je izgubila svog psa.
– Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa – ovim rečima je Jovana predstavila svoje goste.

Neshvatljivo ponašanje voditeljke Jeremić, bez imalo ukusa i stida. Vlasnici pasa znaju kakva je to ljubav. Međutim, porediti to sa roditeljskom ljubavi neukusno je, naročito ukoliko je čovek izgubio dete.
Način i gestikulacija i iznad svega Jovanino samoljublje prilikom najave ove emisije je mimo svih standarda ljudskosti, empatije i razumevanja. Ona je tipičan primer osobe koja gazi preko mrtvih, a i živih, zarad svog uspeha.
Takvi kadrovi uspevaju i imaju prođu u ovoj banančini od države, a ne bi začudilo ukoliko Jovana jednog dana postane i kandidat za neku od najodgovornijih funkcija u državi. Ništa nas više ne bi začudilo, pa ni ovakvo njeno ponašanje nije neočekivano.
Ta njena narcisoidnost i nekritičnost sopstvene ličnosti je zapanjujuća. Da mi je delić te njene karakterne crte, pomislio sam priznajem, bio bih Marić umesto Marića. Ha! Glupa fora glupog autora, za kraj glupog teksta o glupoj voditeljki koja na glupom TV-u ispire mozak glupim ljudima koji sve njene gluposti, tako glupi i nesvesni, gutaju u neograničenim količinama. Glupost je neuništiva! Jovani srećan rad i živela Srbija!

Ivan Ivanović i Jovana Jeremić: Dvoje su se tako smuvali (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Voditeljka Jovana briljira: Sa elitnom prostitutkom iskusno ćaska o oralnom seksu

Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2021

Taman kada pomislimo da smo sve videli na našim televizijskim programima, pojavi se nenadmašna Jovana Jeremić sa novom neverovatno genijalnom idejom za podizanje gledanosti. Ona se ovoga puta potrudila da osim gledanosti, podigne maštu i gledaocima sa nastranim sklonostima.. Jovana je u goste dovela...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.