Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2021, 12:16

Jelena Tinska: “17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas!” (VIDEO)

Jelena Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i komentarisala navode devojaka koje su optužile Miroslava Aleksića za silovanje.
Tinska je na celu priču kako kaže stavila znak pitanja:
– Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno – rekla je ona, a Jovana je podsetila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da su tema devojčice od 17 godina:
Jovana: “Vi stavljate znak pitanja?”
Jelena Tinska: “Ne, ja stavljam znak čuđenja”.
Jovana: “Pričamo o devojčicama koje su imale 17 godina”
Tinska: “17 godina devojčice??? Pa, ne baš! 11-12 godina, možda. 17, pa silovana sedam puta – sorry” pic.twitter.com/EgKTuPb8yY
— Blogdan (@blogdan_) January 22, 2021

– 17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta – završila je Tinska.
Milena Radulović je pre dva dana pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje, a juče u prepodnevnim časovima isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.
Podsetimo, o višestrukom silovanju progovorila je hrabra glumica Milena Radulović.
Svoje traume iz Mikine škole podelila je i glumica Hana Selimović.
MUP je pozvao žrtve seksualnog predatora da se jave.
50 godina mučnine: Glumica Hasija Borić o seksualnom zlostavljanju u Dramskom studiju u Sarajevu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Jelena Tinska: 17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas!

Izvor: Svet plus, 23.Jan.2021

Jelena Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i komentarisala navode devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića za silovanje. "17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas!"..Jelena Tinska je na celu priču kako kaže stavila znak pitanja:..– Kaže silovao me sedam puta. Silovao me...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.