Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021, 11:53

Jedna od devojaka povukla ličnu tužbu protiv Mike Aleksića

Jedna od devojaka, koje su optužile vlasnika glumačke škole „Stvar srca“ Miroslava Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje, povukla je svoje optužbe prenose mediji svoja saznanja.
Ova devojka je prethodno policiji dala iskaz o svom iskustvu sa kursa, misleći da će biti svedok u ovom slučaju, ali kada je shvatila da će biti oštećena u ovom predmetu njena privatna tužba povučena je jer je odlučila da ga lično ne tereti, pišu Novosti, prenosi 021.
Po ovim saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ostalo je da još dve devojke, od kojih je jedna maloletna, budu saslušane u Višem tužilaštvu, a njihov se identitet sa razlogom krije. One svoje izjave treba da daju krajem nedelje.
Tužilaštvo je za sada, kako se prenosi, zvanične izjave uzelo od glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić.
Optuženi Aleksić nalazi se u jednomesečnom pritvoru, a do sada je negirao sve optužbe.
Iva Ilinčić 4 sata davala detaljan iskaz o seksualnom zlostavljanju Mike Aleksića

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.