Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 08:02

Jedna devojka odustala od tužbe protiv Miroslava Aleksića

Od šest devojaka koje su optužile reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca" Miroslava Miku Aleksića (68) za silovanje ili nedozvoljene polne radnje, jedna je proteklih dana odustala od tužbe, pišu "Novosti".

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, ova glumica je u policiji prethodno dala iskaz o svemu što je proživela pohađajući ovaj poznati studio, misleći da će biti svedok. Kada je, međutim, saznala da je njena uloga oštećene, odustala je i odlučila da ga ona lično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ne tereti, navodi ovaj list.

Ostalo je da još dve devojke, koje su optužile Aleksića da ih je seksualno zlostavljao, budu saslušane u Višem tužilaštvu u Beogradu, navode Novosti. One ne žele da se otkriva njihov identitet, a jedna od njih je i maloletna.

"Novosti" pišu da prema saznanjima do kojih su došli, one će svoje iskaze dati krajem nedelje.

Do sada su u Tužilaštvu izjave dale glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić i još jedna devojka.

Nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, nakon saslušanja, određen je pritvor do 30 dana. On je tom prilikom negirao optužbe.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.