Izvor: Luftika.rs, 20.Apr.2021, 18:15

Jedan od najglasnijih teoretičara zavere koji je negirao kovid umro od kovida

Vodeći norveški teoretičar zavere koji je strastveno negirao da je koronavirus opasna bolest preminuo je upravo od zaraze virusom kovid-19. Veruje se da je virus zapatio nakon što je na privatnom imanju organizovao dve velike zabave.
Hans Gardner (60) je preminuo 6. aprila i bio je pozitivan na koronavirus. Krajem marta on je bio domaćin dve ilegalne žurke u mestu Gran, koje se nalazi na oko 65 kilometara od Osla.
Obdukcioni izveštaj potvrdio je da je Gardner preminuo od posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zaraze koronavirusom.
Lokalni list Hadeland navodi da je najmanje 12 ljudi zaraženo virusom nakon što su prisustvovali Garderovim okupljanjima.
U toj norveškoj opštini od 16. marta su zabranjena masvna okupljanja, u pokušaju da se smanji broj novih slučajeva zaraze koronaviruom od koga je u zemlji od početka pandemije preminulo 688 ljudi.
U objavi od 18. marta na svojoj Fejsbuk stranici, Garder je napisao: “Šta bi mogao biti razlog za mere “sprečavanja infekcije “za nešto što je poput prehlade ili blagog oblika gripa? Da li se to radi da bi se sakrilo da se koronavirus ne prenosi sa jedne osobe na drugu”?
Korona ne postoji, samo nas *ebu, jer kad smo *ebani sa nama se može manipulisati! Bog te mazo, ja živim u “Osmom putniku”

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.