Izabrana najbolja humoristička serija svih vremena

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrana najbolja humoristička serija svih vremena

Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističku seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su "Prijatelji".

Pobednika je odlučilo skoro 570.000 glasova, što je "Prijatelje" pozicioniralo na ubedljivo prvo mesto. Serija je emitovana od 1994. do 2004. godine i veoma brzo je postala jedna od najprepoznatljivijih televizijskih serija.

Autori serije su Dejvid Krejn i Marta Kofman, a uloga u seriji među zvezde lansirala je Dženifer Aniston, Kortni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Koks, Metjua Perija, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Prema glasovima posetilaca Rankera, druga najbolja serija svih vremena je "Sajnfeld", slede "Simpsonovi", "Kafić Uzdravlje", pa "Teorija velikog praska". Na šestom mestu je serija "Kancelarija", sedma je "Lude sedamdesete", zatim "Mash", pa "Kako sam upoznao vašu majku" i na desetom mestu "Svi vole Rejmonda".

Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za "Prijatelje". Godine 2013. našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena.

Autor: Index.hr

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.