Izvor: Radio 021, 09.Avg.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatskim policajcima lopovi ukrali pištolje i značke

Dvojica policajaca iz jedinice hrvatskog MUP-a za obezbeđenje suspendovana su, jer su im lopovi ukrali službene pištolje i značke, preneo je Jutarnji list.

Policajci koji su bili zaduženi za zaštitu bivšeg glavnog državnog tužioca Dinka Cvitana ostavili su oružje i značke u apartmanu u kojem su bili smešteni i otišli u prodavnicu, a dok su kupovali lopovi su provalili u sobu i uzeli pištolje, značke i dokumenta.

Provalnici su kasnije uhapšeni, a optuženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su i za druge krađe po apartmanima.

Cvitan i članovi njegove porodice su pod policijskom zaštitom već nekoliko godina, jer postoje obaveštajni podaci da je naručeno njegovo ubistvo.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.