Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021, 07:53

Holandija ukida policijski čas

U Holandiji će 28. aprila biti ukinut policijski čas, koji je na snazi već tri meseca, a od tog dana restorani i kafići moći će da otvore terase i bašte, saopštio je holandski premijer Mark Rute.

"Srećni smo što će to biti ponovo moguće, jer svi žele više slobode", rekao je Rute.

U Holandiji je u januaru uveden policijski čas, prvi put posle Drugog svetskog rata, što je dovelo do najvećih nereda u zemlji u proteklih nekoliko decenija, ali vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uprkos tome nije popustila i zabrana kretanja noću i dalje je na snazi.

Od početka epidemije u Holandiji su potvrđena 1.417.772 slučaja virusa korona, a od posledica te bolesti preminulo je 16.965 ljudi.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.