Izvor: Radio 021, 29.Jul.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurnuo majku i osmogodišnjaka na šine na stanici u Frankfurtu, dečak stradao

Nemačka policija saopštila je da je osmogodišnji dečak preminuo od povreda, nakon što ga je, zajedno sa majkom, nepoznati muškarac gurnuo na šine na glavnoj stanici u Frankfurtu.

Majka je uspela da se skloni sa šina, ali je voz udario dečaka i pregazio ga.

Osumnjičeni je potom pokušao da gurne još jednu osobu na šine, ali nije uspeo u tome, saopštila je policija.

Muškarac (40) je pobegao sa perona, ali ga je policija uhapsila nedaleko od stanice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
U toku je ispitivanje i za sada nema informacija o motivima, a portparolka policije Izabel Nojman navodi da za sada nema povezanosti između osumnjičenog i žrtava.

Majka dečaka je odvedena u bolnicu, za sada nema podataka o njenim povredama, ali policija će i nju ispitati.

Autor: Fonet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA! Muškarac gurnuo MAJKU I DETE pod voz, dečak poginuo na licu mesta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019

Osmogodišnjeg dečaka usmrtio je voz nakon što je nepoznati muškarac na stanici gurnuo njega i njegovu majku na šine na glavnoj železničkoj stanici u Frankfurtu...Tragedija se dogodila u trenutku dok je voz ulazio u platformu. Majka je uspela da se spase tako što se uvukla u pukotine između šina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.