Muškarac gurnuo dete na šine, pregazio ga brzi voz

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac gurnuo dete na šine, pregazio ga brzi voz

Nemačka policija saopštila je da je dete poginulo pošto ga je muškarac gurnuo na šine ispred voza na glavnoj železničkoj stanici u Frankfurtu. Ministar unutrašnjih poslova Horst Zehofer prekinuo je odmor zbog kriznog sastanka sa bezbednosnim službama.
Kako prenose nemački mediji, jutros oko 10 sati muškarac je gurnuo i majku i osmogodišnje dete na šine.
Majka se otkotrljala sa šina, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sina više nije mogla da dohvati. Brzi voz ga je pregazio i preminuo je na licu mesta.
Napadač je pobegao, ali je ubrzo uhapšen. Policija je pokrenula istragu o ubistvu koje se dogodilo naočigled brojnih putnika na stanici.
"Prolaznici su videli nesreću, potrčali su za muškarcem koji je bežao. On je uhapšen u zoni stanice", rekla je portparolka policije.
Prema navodima nemačke policije, muškarac je afričkog porekla, verovatno iz Eritreje. On je želeo da na šine gurne i treću osobu, ali je ona uspela da se odbrani, piše Bild.
Policija ispituje osumnjičenog. Motiv njegovog postupka nije poznat i ne postoji veza između njega i žene ili deteta.
Majka dečaka odvedena je u bolnicu i ona će biti ispitana.
Mnogim očevicima ovog događaja pružena je medicinska pomoć. Kako prenosi Bild, ljudi su u trenutku prebledeli, neki su vrisnuli ili zaplakali, a nekima je pozlilo.
Pre dve nedelje na stanici u Severnoj Rajni Vestfaliji gurnuta je takođe jedna majka koju je usmrtio nadolazeći voz, a počinilac je uhapšen i optužen za ubistvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U FRANKFURTU Monstrum gurnuo majku i sina (8) pod voz, dečak poginuo na licu mesta (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Jul.2019

Nemačka policija saopštila je danas da je osmogodišnje dete poginulo pošto ga je, kako se sumnja, muškarac gurnuo na šine ispred voza na glavnoj železničkoj stanici u Frankfurtu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.