Izvor: Radio 021, 09.Jul.2020, 20:49

Grupa lekara iz kovid bolnica u Beogradu pridružuje se protestu

Na platou ispred Crkve Svetog Marka grupa lekara i zdravstvenih radnika koji rade u kovid bolnicama u Beogradu, okupila se da, uoči večerašnjeg protesta, iskaže nezadovoljstvo aktuelnom situacijom u zdravstvu, prenela je N1.

Oni su rekli da će se pridružiti protestu kod Skupštine i da "stoje uz svoj narod u ovom trenutku".

Zdravstveni sistem je, kako su naveli, pred pucanjem, država nije to predvidela, a "lekari su, zajedno sa gradjanima žrtvovani".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Kasno je za zahteve i epidemiološke intervencije, jer su potezi države u poslednjih mesec dana neminovno morali da dovedu do katastrofalne epidemiološke situacije i posledično potpunog kolapsa zdravstva", kažu okupljeni.

Okupljeni zdravstveni radnici nisu želeli da budu snimani, niti fotografisani.

Autor: Beta,N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.