Izvor: Radio 021, 14.Jan.2021, 15:02

Građani BiH i Severne Makedonije od danas mogu u Srbiju bez PCR testa i karantina

Građani Bosne i Hercegovine od danas mogu da uđu u Srbiju bez negativnog PCR testa, objavile su banjalučke "Nezavisne novine".

"Obavešteni smo iz MUP-a Srbije da državljani BiH mogu od danas bez testa u Republiku Srbiju", rečeno je za "Nezavisne" u Graničnoj policiji BiH.

Osim toga, svi građani BiH koji uđu u Srbiju ne moraju da idu u karantin.

Od danas i građani Severne Makedonije mogu da uđu u Srbiju bez PCR testa.

Premijerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srbije Ana Brnabić i premijer Albanije Edi Rama razgovarali su o ukidanju obaveznog negativnog PCR testa za ulazak državljana Albanije u Srbiju. Odluka o tome trebalo bi da bude doneta na današnjoj sednici vlade.

S druge strane, Crna Gora je dozvolila ulazak u tu zemlju bez PCR testa, što važi i za građane Srbije.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas u Srbiju, bez PCR testa i bez karantina, mogu i građani BiH

Izvor: B92, 14.Jan.2021

Građani Bosne i Hercegovine od danas mogu da uđu u Srbiju bez negativnog PCR testa, objavile su banjalučke "Nezavisne novine".

Nastavak na B92...

U Srbiju danas bez testa ušlo više do 1200 Makedonaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021

Od danas putnici iz Severne Makedonije ponovo mogu da uđu u Srbiju bez obaveznog negativnog PCR testa na Covid 19, a ukupno je do 14 sati 1.657 putnika, uključujući 1.240 državljana te zemlje i 417 stranih, ušlo u Srbiju prema podacima sa makedonskog graničnog prelaza Tabanovce...Građani Severne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.