U Srbiju danas bez testa ušlo više do 1200 Makedonaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021, 19:11

U Srbiju danas bez testa ušlo više do 1200 Makedonaca

Od danas putnici iz Severne Makedonije ponovo mogu da uđu u Srbiju bez obaveznog negativnog PCR testa na Covid 19, a ukupno je do 14 sati 1.657 putnika, uključujući 1.240 državljana te zemlje i 417 stranih, ušlo u Srbiju prema podacima sa makedonskog graničnog prelaza Tabanovce.

Građani Severne Makedonije koji su se danas uputili u Srbiju rekli su da su obavešteni o ukidanju obaveznog testa i da će posetiti rođake u susednoj zemlji, prenosi MIA.

U utorak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << premijerka Ana Brnabić najavila kolegi Zoranu Zaevu da od četvrtka, 14. januara državljanima Severne Makedonije više neće biti potrebno da prilažu negativni PCR test da bi ušli u Srbiju, obezbeđujući tako uzajamnost i nesmetanu komunikaciju između dve države, navodi agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UKINUTI PCR TESTOVI ZA GRAĐANE SEVERNE MAKEDONIJE Više od 1.600 ljudi danas ušlo u Srbiju

Izvor: Blic, 14.Jan.2021

Od danas putnici iz Severne Makedonije ponovo mogu da uđu u Srbiju bez obaveznog negativnog PCR testa na Kovid 19, a ukupno je do 14 sati 1.657 putnika, uključujući 1.240 državljana te zemlje i 417 stranih, ušlo u Srbiju prema podacima sa makedonskog graničnog prelaza Tabanovce.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.