Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Vojvodine trijumfovali u Kruševcu

Fudbaleri Vojvodine izvojevali su pobedu na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka rezultatom 1:0, u okviru drugog kola Superlige Srbije.

Trijumfovala je Voša na gostovanju nezgodnom Napretku, a golove su postizali Đuričanin u 49. i Zukić u 94. minutu.

U prvom poluvremenu viđeno je nekoliko prilika na obe strane. Igra je bila ujednačena, ali nijedan udarac dvadesetorice fudbalera na terenu nije bio dovoljan da ugrozi čuvare mreža.

Drugih 45 minuta meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << počelo je obećavajuće. Posle samo četiri minuta igre, udarac iz ugla za Vošu. Loptu je na oko 18 metara sačekao Đuričin, koji postiže atraktivan pogodak, direktno u rašlje Miloševićevog gola. Zbog skidanja dresa prilikom proslave Đuričin se upisao i na spisak igrača sa žutim kartonom.

Do novog većeg uzbuđenja na meču čekao se sam finiš. U međuvremenu, izvršeno je nekoliko izmena, dok je strateg Novosađana Nenad Lalatović dobio žuti karton zbog prigovora sudiji.

U 87. minutu Vojvodina je imala odličnu priliku da uveća svoju prednost. Bojić se posle dubinskog pasa Veselinovića izborio za loptu, lobovao je Miloševića, ali udarac nije bio dovoljno precizan.

Ono što nije realizovana u 87. uspelo je sedam minuta kasnije, u nadoknadi vremena. Zukić, koji je u drugom poluvremenu zamenio prvog strelca na meču, vodio je kontranapad Voše, "zalomio" jednog domaćeg odbrambenog igrača, a potom je prevario i golmana Miloševića, te doneo Vojvodini prednost.

Posle dva odigrana kola Vojvodina je druga na tabeli, sa jednakim brojem bodova kao prvoplasirana Bačka Topola i trećeplasirana Crvena zvezda.

U narednom kolu, 3. avgusta, Vojvodina dočekuje Rad. Biće to prva utakmica Voše na "Karađorđu" ove sezone, na čijem je terenu postavljena nova trava.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.