Izvor: Radio 021, 06.Mar.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Mladost u rođendanskom meču

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu, 7. marta, ekipu Mladosti iz Lučana, u utakmici 25. kola Superlige Srbije.

Na papiru, Vojvodina je favorit, dobro je startovala drugi deo sezone i na "Karađorđe" joj dolazi nižeplasirani tim, koji pokušava da se domogne mesta koje ga vodi u plej-of. Međutim, Mladost je prolećni deo prvenstva počeo sa tri pobede i porazom, baš kao i Vojvodina, zbog čega u taboru Novosađana očekuju zanimljivu utakmicu.

U redovima Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sve zapaženiju ulogu ima Miljan Vukadinović, pojačanje koje je zimus zadužilo crveno-beli dres. Na pretprošloj utakmici protiv Radničkog postigao je najlepši gol kola, dok je na prošlom meču protiv Voždovca, postignutim golom i asistencijom, zaslužio priznanje za najboljeg igrača minulog kola Superlige.

"Stara dama" domaćeg fudbala će utakmicom protiv Mladosti obeležiti i svoj 106. rođendan. To je samo jedan od razloga zbog kojih se Miljan Vukadinović nada da će igrače i navijače poslužiti vreme i da će biti dobri uslovi za fudbal.

"Naravno, iako ništa unapred ne mogu da obećam, naš cilj je svakako pobeda, a optimizam po tom pitanju zasnivam na jako, jako pozitivnoj atmosferi i hemiji koja postoji unutar naše ekipe. Imamo naš cilj ka kojem sigurno koračamo, ali na tom putu ne sme biti potcenjivanja nijednog protivnika, a pogotovo ne Mladosti, koja je nedavno na svom terenu pobedila Čukarički. Oni će sigurno biti vrlo motivisani i borbeni na našem stadionu, ali s druge strane, mi imamo kvalitet i siguran sam da ćemo ga pokazati", poručuje Vukadinović.

On poziva publiku da dođu u što većem broju, jer smatra da uz njihovu pomoć ne postoji rival kojeg ne mogu da savladaju. Vojvodina će u ovom kolu biti oslabljena za Aranđela Stojkovića, koji propušta meč zbog žutih kartona. Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se u subotu, sa početkom u 16 časova, a ulaz na meč je besplatan.

U ostalim utakmicama kola sastaju se: Čukarički - Spartak, Mačva - Crvena zvezda, Napredak - Proleter, Rad - Bačka Topola, Radnik - Javor, Partizan - Radnički, Inđija - Voždovac.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.