Izvor: Luftika.rs, 11.Jun.2020, 15:02

Fudbaler Rade Dugalić pomogao majci i ćerki iz Novog Sada koje je stanodavac izbacio na ulicu

Fudbaler Kairata iz Kazahstana Rade Dugalić (27) učinio je divan gest, pomogavši jednoj porodici u Novom Sadu.
Društvene mreže imaju neverovatnu moć, pogotovo kada se koriste na pravi način. Upravo je to slučaj s Dugalićem, rođenim Nišlijom.
Pomenuti srpski fudbaler koji igra u Kazahstanu u redovima Kairat Almatija, je na društvenoj mreži Tviter pročitao da su dve žene – majka i ćerka Radica Cvetanović (65) i Ivana Acevski (45) iz Novog Sada, izbačene na ulicu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dva neplaćena računa, piše Nova.
Njih je gazdarica isterala iz stana kada nisu imale novca da isplate celu rentu. I prespavele su jednu noć na ulici, da bi im u pomoć priskočilo udruženje Združene akcije “Krov nad glavom”.
U čitavu priču uključio se momak velikog srca Rade Dugalić, koji je rešio da pomogne, tako što im je platio stanarinu za šest meseci.
Rade se javio čoveku koji je na Tviteru “okačio” pomenutu vest o izbacivanju dve žene iz stana, posle čega ga je on spojio s ljudima iz organizacije “Krov nad glavom” i problem je bar u narednih pola godine rešen.
Ovakve stvari zaista zaslužuju svaku pohvalu. Majstore, kapa dole!
Sećate se priče o dve žene iz NS koje su stanodavci prošle nedelje izbacili na ulicu zbog neplaćena dva računa za Informatiku. Nakon što im je Združena akcija Krov nad glavom Novi Sad našla sobu u hostelu za par dana a mi smestili stvari i nameštaj u naš kompanijski magazin, ovu pic.twitter.com/RTLx4BjkaI
— Robert Coban (@robert_coban) June 11, 2020

Sećate se majke i sina koji su živeli u kolima na pumpi? Dobili su stan i posao!

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

DVE ŽENE IZ NOVOG SADA ZAVRŠILE NA ULICI, ŽIVOT IM SPASAO SRPSKI FUDBALER: Veliko srce Radeta Dugalića!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2020, 12:28

Igrač Kairata iz Kazahstana video vest o tužnoj sudbini majke i ćerke na društvenim mrežama i odmah odlučio da im pomogne

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.