Francuske energetske kompanije pozivaju na štednju energije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jun.2022, 12:13

Francuske energetske kompanije pozivaju na štednju energije

Korisnici bi momentalno trebalo da smanje svoju potrošnju energije, poručuju šefovi tri velike energetske kompanije u Francuskoj, te upozoravaju na moguće tenzije iduće zime ukoliko se rezerve energenata ne obnove. "Potreban je neposredan, kolektivan, masivan napor", poručili su Patrick Pouyanne iz firme "TotalEnergies", Jean-Bernard Levy iz "EDF"-a i Catherine MacGregor iz kompanije "ENGIE", u članku za nedjeljnik "JDD" objavljenom u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuske energetske kompanije: Momentalno smanjite potrošnju energije

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2022

Šefovi tri velike energetske kompanije u Francuskoj pozvali su građane da momentalno smanje potrošnju energije zbog nestašice i porasta cena nakon što su prekinute ruske isporuke energenata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.